Банер стойки

 

Банер стойки

 

Предстои ви да провеждате важна конференция или да участвате в изложение? Искате да проведете ефектна и въздействаща промоционална кампания или презентация? Ние от рекламно студио "Моливчето" можем да ви помогнем бързо да спечелите своите клиенти или бизнес партньори!

Ние можем да изработим за вас на различни видове плакати със стойки, отпечатани върху материали като винил или текстил. Банер стойките са идеален начин за реклама в търговски или бизнес центрове, офиси, заведения, молове, козметични салони, аптеки, банки, шоурумове, агенции за недвижими имоти, хотели, летища и др. Те са изключително функционални, компактни и удобни и лесни за пренасяне. За това са чудесно решение за перфектното представяне на вашия бизнес.

Банер стойките са рекламни съоръжения с едностранен дисплей за приложение на закрито.  Изключително здравата им и стабилна конструкция от алуминий ги прави подходящи за употреба на места с голям човекопоток. Много удобни са за пренасяне, защото бързо и безпроблемно могат да се монтират и демонтират дори и само от един човек, като не е нужна употребата на инструменти. Характеризират се със снап профили, защипващи визията, които позволяват лесно обслужване и бърза смяна на рекламното изображение толкова често, колкото ви е необходимо.

Рекламно студио "Моливчето" може да изработи специални индивидуални банер стойки, съобразени с вашите нужди и готови за употреба, с качествен печат на визията и с висока резолюция. Защото ние знам колко важно е да бъдете уникални!

Портфолио Банер стойки