Билбордове

 

Билбордове

 

Билбордът представлява метална конструкция за външна реклама, която се позиционира на места с голям поток от хора, например на магистрали, кръстовища или многолюдни булеварди. Билбордовете най-често се създават с размер 4x3 метра, което ги прави лесно забележими от човешкото око. Повечето билбордове са статични и позволяват върху тях да бъде монтирано рекламно платно (най-често от винил), като то може да бъдат едностранно или двустранно. Има и билбордове с LED дисплей, върху които могат да бъдат проектирани екрани, които да излъчват в реално време динамични реклами на продукти или услуги.

 

Самите билбордове могат да бъдат няколко типа:

1. Стандартен тип билборд „Пиза“

Характерното за това съоръжение е, че е с размер 4х3 м., двустранно и с опция за осветяване, посредством специално пригодени за това прожектори. Така рекламата ще бъде пред хорските очи и през деня, и през нощта.

2. Стандартен тип билборд „Лястовица"

Размер на рекламната площ и тук е 4х3 м. и с въсможност за поставяне на платно и от двете страни на конструкцията. И, разбира се, опция за осветяване с прожектори за 24 часова видимост на рекламата. Особенността на този тип билборд идва от ъгловото (неуспоредно) монтиране на страните под формата на буквата „V”.

3. Мегаборд

Размерът на мегаборда е по-голям - 8х4 метра. Характеризира се с възможност за двустранна реклама и с опция за осветяване чрез прожектори. Има варианти и за създаване на такъв тип билборд с най-различни и нестандартни размери, според индивидуалните нужди на клиента.

4. Ситилайт

Ситилайтът е с размер на рекламната площ 1.8х1.2 метра, двустранен и, както издава самото му название, е вътрешно осветен, благодарение на специално проектирани в конструкцията луминисцентни лампи.

 

Рекламна агенция "Моливчето" предлага проектиране и изработка на билбордове по най-иновативните световни технологии и с най-висококачествени, издръжливи и здрави материали. Ние можем да създадем за вас билборд по желание - т.е. с всякакъв размер и форма, които да се отличават от всички останали. Защото знаем, че разпознаваемостта на марката се постига най-ефективно с креативност, уникалност и новаторски дух.


 

Портфолио Билбордове

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Билборд

Изработка на билборд

Изработка на билборд