Брошури

 

Брошури

 

Брошурата е кратко печатно издание, предназначено за разпространение в търговската мрежа. Неговото рекламно съдържание може да бъде свободен текст, който да включва описание на продукти, услуги или дейности с крайна цел подтикване на потенциалните клиенти към действие. Брошурите (или още наричани флаери и дипляни) създават впечатление за високо фирмено ниво, стабилни позициии на пазара и сериозни намерения. Ето защо всеки добър търговец прибягва до техните реклами услуги.

Създаването на дизайна на брошурите започва с определяне на формата и цветността им, избира се посходяща хартия или картон, след което се уточнява скрепването на страниците. Най-често брошурите са от по една страница, но могат да бъдат и неопределен брой - според нуждите на дадения търговец. В зависимост от приложението и целта, с която се създават, се определя и видът на използваните нюанси, шрифтове, снимков материал и графични символи. За по-луксозна изработка на този вид рекламни материали могат да се използват различни лакови покрития (като мат и гланц), ламинат с ефект на кадифе, изрязване по контур на нестандартни форми, релеф на фирмено лого, интересни надписи и други.

Предимствата на брошурите са, че са лесен начин за привличане на клиенти и заради това са изключително подходящи за стартиращ бизнес, на който тепърва му предстои да намери своята аудитория и все още няма достатъчно финанси, които да вложи в друга, по-скъпа реклама. С тяхна помощ реално можете да рекламирате абсолютно всякакви стоки и услуги сред голямо количество от хора. Брошурите трябва да съдържат интересен текст, да са информативни и да призовават към действие.

Рекламна агенция "Моливчето" предлага качествен дизайн и печат на брошури и всякакви други печатни рекламни материали.

 

 

Портфолио Брошури

Брошури

Брошури

Брошури

Брошури

Брошури 4

Брошури 4

Брошури 3

Брошури 3

брошури 2

брошури 2

Брошури

Брошури