Винил

 

Винил

 

       Винилът представлява висококачествена медия за дигитален печат. Това е материал, за който е характерно, че пропуска въздушния и светлинния поток и се използва за мегабордове, „обличане” на сгради, които са в ремонт или строеж, за закриване на скелета и за банери при вътрешни и външни условия. Устойчив е на атмосферни влияния - големи въздушни течения, слънчеви лъчи, дъжд, сняг, високи и ниски температурни условия и др. Основното предимство на винила е, че не се мачка и се почиства и монтира лесно. А и не изисква висок бюджет.

 

Защо да изберем винил?

    Предимствата на този вид външна реклама са изключителната й здравина, високото качество на изображението и чудесната му резолюция (включително възможност за всякакви размери), устойчивост на външни влияния и издраскване, широк температурен диапазон на приложение и лесен за употреба материал на изключително конкурентна цена.

 

Печатан винил

    При изработката на табели с големи размери за реклами на търговски обекти се препоръчва ползването на печатан винил. Табелите могат да са с едностранна и двустранна видимост, според нуждите на клиента. Тази технология се ползва и за осветени реклами - тип билборд. Тук преимущество се явява голямата площ за печат върху винил, която създава отличната видимост на рекламирания продукт или услуга. Такъв вид реклама е и транспарантът. Той представлява банер от винил (или рекламно пано от винил) и е най-евтиният и бърз начин за усвояване на пространството за външна реклама. Този тип реклама може да бъде закачена на фасади на сгради и търговски обекти, върху огради, тераси, гаражи и др.

 

Рекламна агенция "Моливчето" предлага изработката на редица рекламни стратегии от винил - билборди с предно осветяване, транспаранти, банери, стенни реклами и реклами в магазини (подходящи и за външни и за вътрешни експозиции) и декорация на всякакъв тип щандове.

 

Портфолио Винил

Винил

Винил

Винил

Винил

Винил

Винил

Винил

Винил

Винил

Винил

Винил

Винил

Винил

Винил

Винил

Винил

Винил

Винил

Печат на винил

Печат на винил

Винил 3

Винил 3

Винил 2

Винил 2

Винил 1

Винил 1