Експо стени

 

 

Експо стени

 

Експо стените са лесно преносими сгъваеми конструкции, които са подходящи за участия в изложения, презентации, краткосрочни промоционални кампании и други публични събития. Характеризират се с бърз и лесен монтаж и демонтаж. Те практически са най-лесният и удобен начин, по който можете да организирaте своето рекламно пространство на всяко място и по всяко време.

Рекламно студио "Моливчето" предлага индивидуална и уникална изработка на експо стени, съгласно вашите нужди и желания. 

 

Предлагаме ви няколко видове експо системи:

 

Експо стена Big Fabric

Този вид реклама представлява най-качествена и здрава, едностранна aлуминиева конструкция с велкро лента. В основата има крака за допълнителна стабилност и може да бъде с размери 3х3 или 4х3 м. Конструкцията е лесно сгъваема и заради това е подходяща за бързо оборудване на изложбени щандове, промоционални кътове, точки на продажби и др. Отличава се с изключително удобство при транспорт с лек автомобил или самолет и всеки може да я монтира и демонтира сам, тъй като не изискват никакви специални инструменти или технически умения.

 

Флекси рамка

Този вид реклама представлява едностранна рамка с дълбочина 23 мм и е създадена за специални рекламни и декоративни пана от текстил. Желаното изображение се отпечатва на полиестерна материя, за която е характерно, че може да се изпъва лесно и без допълнителни инструменти. Рамката е изработена от специални алуминиеви профили и е подходяща за приложение както на открито, така и в закрити помещения.
Флекси рамката може да бъде монтирана на стена, окачена към тавана или свободно стояща. Като няма опасност от провисване или деформация на изображението дори след продължителна употреба, тъй като текстилът се изпъва равномерно от всички страни. Лесна е подмяната на визиите.

 

Изложбена стена

Подходяща е за участия в изложения и промоционални събития, на които трябва да покажете своите продукти по интересен и запомнящ се начин. Изработва се изцяло от алуминий и има самозаключваща се конструкция, с помощта на която се сглобява и разглобява бързо и лесно дори и само от един човек и то без никакви инструменти.

Портфолио Експо стени

Експо стени

Експо стени

Експо стени

Експо стени

Експо стени

Експо стени