Инфо Дисплеи

 

Инфо дисплеи

 

      Рекламно студио "Моливчето" предлага висококачествена изработка на всякакъв вид информационни дисплеи, съобразени с индивидуалните нужди и изисквания на всеки клиент.

Видове:

    Мулти инфо дисплей - характерното за него е, че предоставя различен брой полета за излагане на информация,така че да отговаря най-точно на конкретните потребности на клиента. Предоставя възможност е за честа смяна на информацията - за улеснение предната рамка се отваря и листата се закрепят с помощта на магнитни лайстни. Изработва се от анодизирани алуминиеви профили и се отличава с изключително стабилна и удобна за употреба конструкция. Може да бъде както едностранен, така и двустранен и да бъде пригоден или за окачване на стена или върху специална стойка на земята.

     Инфо дисплей А3/А4 - изключително мобилен, олекотен и стабилен дисплей, който е разработен с цел удобно презентиране на информация или като насочващ във входни зони, фоайета, шоурумове. Подходящ е за излагане на информация и в банкови салони, офиси, административни сгради, търговски обекти, заведения и др. Характеризира се с метална основа и овален алуминиев профил със снап рамка с формат А3 или А4.

    Настолен дисплей / Инфо деск / Инфо пейдж - представляват двустранни настолни рамки, изработени  от анодизирани алуминиеви профили. Компактни, стабилни и леки, те са подходящи за излагане на информация, промо оферти, ценови листи, специални предложения и др. Идеални са за всяко бюро, рецепция, приемна или каса, където има нужда от излагане на оферти или информация.

Портфолио Инфо Дисплеи

Инфо дисплеи

Инфо дисплеи

Инфо дисплеи

Инфо дисплеи

Инфо дисплеи

Инфо дисплеи

Инфо дисплеи

Инфо дисплеи

Инфо дисплеи

Инфо дисплеи

Инфо дисплеи

Инфо дисплеи

Инфо дисплеи

Инфо дисплеи