Календари

 

Работни календари ЛУКС-характеристики:

пълноцветен печат, цветни пейзажи според сезона, гръб: опаковъчен картон 300 гр./кв.м., тетрадка: двустранен хром мат 115 гр./кв.м., телово шиене, покривна лента и иглена перфорация, прозорче, официални празници, църковни празници, зодиакални знаци, лунни фази

 

       Едносекционен                                           Трисекционен   

 

 

 

 

 

 

 

 

тяло 20бр. 50бр. 100бр. 200бр. 500бр. 100бр.
едносекционен/лв. 4,30 3,90 3,50 3,10 2,70 2,30
трисекционен/лв. 4,50 4,10 3,70 3,30 2,90 2,50

 

        В света на голeмия бизнес, където най-ценно е правилното планиране на времето изглежда, че най-полезният рекламен подарък е календарът. А всеки добър бизнесмен знае, че абсолютно всяко нещо, дори и най-малкият детайл, може да се превърне в перфектно бизнес оръжие.

Рекламният календар може да бъде инструмент за информация, послание, спомен и усмивка за вашия клиент, партньор или любим човек. Календарите са четири вида - стенни, настолни, джобни и доста популярните напоследък - сувенирни.

Тези, предназначени за стена, най-често са еднолистови и многолистови, като могат да се делят на едносекционни, двусекционни и трисекционни.

Настолните календари (тип пирамида) също могат да се разделят на секции или просто хартиеното тяло на стойката да е календар. Разбира се има различни стойки към които има възможност да се прикрепи тялото на календара.

Джобните календарчета са изключително удобни и се явяват като една по-практична фирмена визитка с по-атрактивен дизайн, на гърба на която е разположена календарната схема.

           Сувенирните календари служат повече за атракция и добро впечатление, отколкото като органайзер. Все пак това ги прави доста предпочитан рекламен сувенир, с който лесно можете да спечелите вниманието на клиента си.

Рекламно студио "Моливчето" предлага уникална и индивидуална изработка на всякакви календари, съобразени с вашите изисквания и нужди. Дизайнът основаваме преди всичко на фирмената ви идентичност. Стараем се да създадем най-добрата графика и визия, която да бъде отлично продължение на корпоративната идея на вашия бизнес и същевременно и да устои на естетическите норми и модни течения. Ние разбираме колко важно е и посланието, което календарът ще носи – то е рекламата, която всеки ден ще дава усмивка на вашите клиенти. Или казано с други думи – чрез перфектния календар ще ви запомнят с добро.

 

 

 

Портфолио Календари

Календар работен

Календар работен

Календар работен трисекционен

Календар работен трисекционен