Копирайтинг услуги

 

Копирайтинг услуги

 

    Ако търсите креативност, творчество, новаторство и свежи идеи за вашия бизнес, нашите копирайт услуги са на ваше разположение! Доверете ни се и ще спестите много време, средства и усилия.

Предлагаме:

Гарантирано 100 % УНИКАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ, ТОЧНОСТ в изпълнението на всеки проект в максимално КРАТКИ СРОКОВЕ и обслужване на ПРОФЕСИОНАЛНО НИВО.

Защо се нуждаете от услугите на професионален копирайтър?

- текстовете, които са написани неграмотно и с грешки, намаляват доверието на потенциалните ви клиенти и бизнес партньорите ви към вас и вашия бизнес. Качествено текстово съдържание - това е идеалният имидж на вашата компания.

- оптимизацията на сайтовете е пряко свързана с правилното насищане на всяка страница с определени ключови думи. Оригиналните текстове ще ви помогнат бързо да се изкачите в търсачките по определени ключови думи или фрази.

- ако текстът е и интересен, той автоматично ще заинтригува вашите читатели. А колкото повече време те прекарват във вашия сайт, толкова по-добра статистика ще получава той. Точно по този начин търсачките разбират дали страницата ви е интересна на посетителите и дали получената от нея информация е ценна и полезна. Статии, които са написани креативно и по правилата за ключови думи, винаги са актуални и полезни за оптимизацията на един уеб сайт.

 

ЦЕНИ ЗА КОПИРАЙТИНГ УСЛУГИ:


ПРОМОЦИЯ


Общ копирайтинг - текст 150 думи     -  3.50лв.

Преводи на английски                           - 15.00лв. (А4)


 

Пакетни цени:


Поддържане на facebook                   - 50лв. на седмица (включва 5 статии)

страници и писане на съдържание    - 80лв. на седмица (включва 5 статии)

на сайтове


                                                

                                                                    

Плащането на копирайт услугите се извършва по банков път и е с 50% предплата. Като след завършване и предаване на текстовете се изплаща и останалата сума.

Портфолио Копирайтинг услуги