Менюта

 

Менюта

 

           Независимо дали във вашия ресторант работи най-добрият готвач на света или сте вложили безобразно много средста в създаването на уютна, красива и изискана обстановка, едно от най-ценните неща, които трябва да притежавате, си остава перфектното меню. То е това, което ще убеди клиента ви, че дадено ястие си заслужава да се опита. Гледайте на менюто като на необходимо оръжие, с което ще градите имидж и ще печелите нови клиенти.

        Помислете сериозно върху визията на вашето меню. Съобразете се с интериора на своето заведение, използвайте характерни детайли и цветове от него, които да предадат най-точно атмосферата му. Приоритет при оформянето на страниците е изборът на ясен и четлив шрифт, който да улеснва възприемането на текста. Избягвайте добавянето на много снимки или ангажиращи контрастни фонове, които ще направят менюто ви трудно за четене. То не трябва да бъде изградено по сложен начин - т.е. клиентите трябва да могат бързо и лесно да се ориентират в разположението на отделните категории храни и напитки. И не на последно място, красивият графичен дизайн, отпечатан върху внимателно избрани материали, представлява не просто краен продукт, а си е истински комплимент към клиента. 

          Рекламна агенция "Моливчето" може да ви предложи креативни идеи за дизайна на вашето меню. Към проектирането на всеки един дизайн се подхожда строго индивидуално и акцентът пада върху това менюто да бъде поднесено на клиентите така, че веднага да събуди техния апетит.

 

Портфолио Менюта

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню

Меню