Метални табели

Метални табели

     Информационните и указателните метални табели са широко използвано и нескъпо средство с цел външна реклама. Вариантите са изключително много и разнообразни, за това рекламна агенция “Моливчето” прилага индивидуални решения за всеки клиент, в зависимост от конкретните изисквания и възможности за реализация. Имате възможност да поръчате табели с всякакви размери и с разнообразни комбинации от цвят на рамката и на полето.

Табелите може да са със закачане към стълб или стена, като се монтират съответно с дюбели или други крепежни елементи. Крачетата могат да се поставят на дългата или на късата страна на табелата, в зависимост от нуждите на клиента и от възможностите, които предлага мястото, на което тя ще бъде закачена.

А ако желаете рекламата ви да е здраво стъпила на земята, имате възможност да се спрете на табели тип стопер. Те се отличават с крака, които има възможност да се прикачат по дължина или по широчина на табелата, и се прикрепят здраво към земята. За удобство при транспортиране има възможност да се разглобяват.

Другият тип табела е т.нар. пирамида. Поставя се на земята и от двете й страни може да се постави изображение. Идеален избор е за собствениците на ресторанти и заведения, които имат нужда от повече пространство, за да рекламират услугите и менюто си. Този тип табели се изработват от поцинкована ламарина и са снабдени с алуминиеви снап-рамки. А двете плоскости са защитени със специално антирефлексно покритие.

Всички табели вървят в комплект с нужните за тях крепежни елементи.

Портфолио Метални табели

Метални табели

Метални табели

Метални табели видове

Метални табели видове

Метални табели за земя и стена

Метални табели за земя и стена

Двулицеви метални табели

Двулицеви метални табели

Метални табели

Метални табели

Табели

Табели