Обемни букви

 

Обемни букви

 

Обемните букви - светещи или несветещи - са един от най-атрактивните и ефективни начини да рекламирате своя бизнес и да му изградите отличен имидж. Те са изключително подходящи за всякакъв тип обекти - ресторанти, хотели, банки, магазини, институции, офиси и др.

Рекламна агенция "Моливчето" изработва различни типове обемни букви във всякакви размери, според индивидуалните нужди на всеки клиент. Използваните материали се съобразяват с редица фактори, свързани с приложението на този вид реклама - дали ще бъде външна или вътрешна, какво предлага мястото на монтиране, от какво разстояние ще бъде гледана и т.н. Предлагаме всякакви видове обемни букви - светещи, несветещи, неръждаеми, от плексиглас и др.

 

Светещи обемни букви от плексиглас

1) Ако е изработен с лице от плексиглас и със страни от алуминий, този вид е препоръчителен, когато буквите са по-големи от 50 см. и задължителен, когато са с размери над 80 см. Отличават се с изключителна здравина, заради което са подходящи за външен монтаж - върху офис сгради, търговски обекти и др.

2) Ако е изработен и с лице, и със страни от плексиглас, този вид е предпочителен, когато буквите са по-малки от 80 см. и са задължителни, когато са с по-малък размер от 50 см. Този вид реклама се гледа по-отблизо и детайлите при изработката трябва да бъдат фини и елегантни.

3) Ако обемните букви от плексиглас са вградени в еталбонд, то тогава осветлението се вгражда в еталбондовата тава, а не в самите букви. По този начин осветяването им се получава повече от перфектно. Това е идеален вариант за фирми с по-ограничени средства за реклама, като, разбира се, качеството си остава на ниво.

 

Несветещи обемни букви

1) Едни от най-широко разпространените и предпочитани видове несветещи обемни букви са тези, изработени от материала неръждавейка. Това е изключително добре издържана и стилна външна реклама. Подходящи са за залепване върху витрини и във вътрешните помещения на офиси и ресторанти.

2) Несветещите обемни букви могат да бъдат изработени и от плексиглас , и от PVC. Те са изискано решение за имиджова реклама, предимно за интериора на офиси, клиники и магазини. Буквите изглеждат като отляти, защото използваните материали позволяват те да бъдат изрязани фино и в по-специфични форми.

3) Неветещите обемни букви, изработени в съчетание от плексиглас и неръждавейка, създават отлично впечатление на клиентите. Всеки може да се справи с тяхното залепване, тъй като на гърба им има здрава двойнозалепваща лента. Характерното за тях е, че се гледат отблизо, заради което изработктата им е детайлна и перфектна.

 

На който и вариант да се спрете, специалистите от рекламна агенция "Моливчето" гарантират, че чрез този вид реклама бизнесът ви да бъде представен по възможно най-добрия начин. Работим с утвърдени световни технологии и материали от сферата на външната и вътрешната реклама. Всеки детайл се изпипва до перфектност и заедно с уникалния дизайн и качествената изработка ще изградим успеха на вашата фирма!

Портфолио Обемни букви

Обемни букви

Обемни букви

Обемни букви

Обемни букви

Светещи обемни букви

Светещи обемни букви

Обемни букви 6

Обемни букви 6

Големи букви

Големи букви

SOGODI - букви обемни

SOGODI - букви обемни

Обемни букви 5

Обемни букви 5

Обемни букви - светещи

Обемни букви - светещи

Букви обемни 4

Букви обемни 4

Обемни букви 3

Обемни букви 3

Обемни букви 2

Обемни букви 2

Обемна буква K A D

Обемна буква K A D

LIFE - табела

LIFE - табела

FUN STAR табела

FUN STAR табела

Букви обемни синьо

Букви обемни синьо

Marin-turk

Marin-turk

Обемни букви

Обемни букви

Обемни букви- Хотел

Обемни букви- Хотел