Опаковки и етикети

     У нас има една поговорка, която гласи следното - по вида посрещат, а по ума изпращат. И всеки добър търговец знае, че тя важи с пълна сила в света на бизнеса. Опаковката и външният вид на вашия продукт са това, което най-много влияе върху решението на клиента дали може да ви се довери. А на него му трябват само няколко секунди, за да прецени. За това помислете сериозно върху първото впечатление, което искате да създават вашите продукти. Защото втори шанс за първо впечатление няма.

Опаковката продава. Ние от рекламно студио "Моливчето" можем да ви предложим изработка на уникален дизайн за вашите стоки, съобразен изцяло с тяхната специфика, потребности и с оглед на това как да бързо за привлечете и спечелите целевата аудитория, към която сте се насочили. Споделете с нас теглото, размерите, материала, цвета на самия продукт или най-добре ни покажете негова мостра и ние ще го облечем така, че да е достоен за червен килим преди церемонията за неговата употреба.

Предлагаме изработка на индивидуален дизайн и печат на всякакъв вид опаковки, кутии за подаръци, кутии за пица, етикети, хартиени или найлонови рекламни торбички и други. Те могат да бъдат във всякакви размери, така че да отговарят максимално на вашите лични търговски и производствени нужди. Защото ние знаем колко важно е да се представяте по най-добрия начин пред своите клиенти.

Портфолио Опаковки и етикети

Опаковки

Опаковки

Картонена опаковка

Картонена опаковка

Кашони

Кашони

опаковки

опаковки

опаковки

опаковки

Кубако

Кубако