Печат върху чаши

 

Печат върху чаши

 

Рекламните чаши са един от най-силните рекламни трикове, които можете да използвате за популяризирането на вашия бизнес. Те са подарък, на който хората винаги се радват и използват постоянно в ежедневието си – а какъв по-добър начин вашето лого да бъде винаги пред очите им!

Рекламно студио "Моливчето" предлага качествен печат върху чаши - красиво разположен, с висока резолюция на изображенията и креативна визия. Ако нямате конкретна идея, то нашите специалисти могат да изготвят за вас индивидуален и творчески дизайн, който да събира всички погледи. Ние ще направим така, че вашите чаши да привлечат вниманието на всекиго, да го накарат да се усмихне и да ви запомни.

Изработваме пълноцветни печати върху чаши с различни размери и от всякакъв материал - порцеланови, стъклени, керамични и т.н. Гарантираме безупречен гланцов отпечатък с висока издръжливост при миене дори и в миялни машини. Предлагаме брандиране на лого и всякакви надписи по желание на клиента. 

Ситопечат върху чаши
Когато изображението е просто и с малка цветност, то тогава чашите могат да бъдат създадени и чрез технологията на ситопечата. Неговите предимства са, че е удобен при изработката както на малки, така и на много големи тиражи.

Доверете ни се и ние ще направим за вас рекламни чаши, които няма да оставят никого безразличен към вашата марка! Защото знаем, че това е най-лесният начин да направите бизнеса си по-разпознаваем и успешен.

Портфолио Печат върху чаши