Печат на фолио

 

Печат на фолио

  

   Печатното фолио е чудесен вариант, ако се нуждаете от ефективна реклама със силно въздействие. Можете да се спрете на вариант с непрозрачно или прозрачно фолио, светещи реклами или пълноцветен печат.

 

Прозрачно фолио

    Прозрачното фолио е най-ефекасният тип маркетингов инструмент, който може да се използва за всякакви нестандартни проекти върху витрини. Облепването им с прозрачен материал ще ви позволи употребата и на други подходящи трикове, с които да допълните своята реклама. Чрез използване на иновативните дигитални технологии вече имате възможност да печатате да върху прозрачните фолиа с бял цвят, като така витрината остава свободна да я запълните с каквото друго пожелаете.

Непрозрачно фолио

    Ако имате нужда да закриете част от витрината, за да скриете вътрешността на помещението си, на помощ идва непрозрачното PVC фолио. То е перфектният избор, ако се нуждаете от външна реклама с технология за голяма устойчивост. А още повече трайност може да се постигне чрез ламиниране - по този начин изображението се предпазва от вредни влияния като слънчеви лъчи, вода, издраскване и т.н. Ламинатите са няколко вида в зависимост от предназначението.

 

Фолио за светещи реклами

   

    В такива случаи рекламна агенция “Моливчето” работи с транслуцентно фолио. При изработката му се използва специален печат, който чрез по-ярките си цветове компенсира заедното осветяване. Полученото по този начин фолио е чудесен избор за светещи стъклени табели, плексиглас или винилно платно.

 

Перфофолио

    Перфофолиото всъщност имитира щора, през която обаче светлината може да преминава. То се облепя на вътрешната страна на стъклото и по естествен начин се слива с фасадата на сградата. По този начин може да се изработи чудесна, ефектна и дълготрайна имиджова реклама.

 

 

Печат върху автомобилно фолио

    Този вид фолио се отличава с идеална издръжливост на външните температурни условия. Осигурява брилянтни цветове на разпечатката с голям срок на експлоатация и при най-тежките условия. Автомобилното фолио се употребява за облепяне на коли, бусове, камиони, магазини, витрини, надсписи върху стъкло и др. То позволява високо качество и цветност, като чудесно съчетава съотношението между качество и цена.

Фолио за покривала на камиони

     В този случай се използва специалния материал Винил Trucklit, който перфектно устоява на всякакви пътни условия. За по-малките камиони се употребява фолио с по-малка плътност, а за големите тирове съответно плътността трябва да бъде по-голяма. След печата изображението се покрива и с един слой безцветен лак, за да се предпази от издраскване.

 

 

Портфолио Печат на фолио

Перфофолио

Перфофолио

Печат на фолио

Печат на фолио

Печат на фолио

Печат на фолио

Фолио за покривала за камиони

Фолио за покривала за камиони

Перфофолио

Перфофолио

Печат върху прозрачно фолио

Печат върху прозрачно фолио

Печат върху автомобилно фолио

Печат върху автомобилно фолио

Перфофолио

Перфофолио

Печатащорежещ широкоформате ...

Печатащорежещ широкоформатен плотер

Печат на фолио

Печат на фолио