Покани и картички

 

     Главната цел на всеки един тъговец е да се отличи от конкуренцията по някакъв креативен, интересен и творчески начин. Ние от рекламна агенция "Моливчето" ще ви предложим как това да се случи по нетрадиционна форма.

Много е просто - изпратете на клиентите си картичка!

И нямаме предвид по email, а истинска, старомодна, хартиена картички по пощата, която клиентът ви да може да пипне. Направете го забавно, с усмивка! Бъдете сигурни, че когато хората докоснат вашата картичка, вие вече наполовина ще сте ги спечелили. Ние ще изработим за вас картичка - различна, уникална и подчинена на идеята на поздрава или празника. Тя ще носи вашите фирмени знаци и ще бъде с индивидуални форми, дизайн и размер. Може да бъде цветна или черно-бяла, двустранна или едностранна, с мат или гланциран ламинат. Перфектната картичка ще бъде вашият уникален поздрав за вашите клиенти.

А ако организирате парти, официални срещи, тиймбилдинги, сватби или някакви други събития - поканете гостите си подобаващо със специално създадени за случая покани. Функцията на поканата е не просто да даде фактологическа информация, с която да се осведоми един човек за дадено събитие, а е заявяване на интерес от ваша страна към него, изразяване на специално отношение и обръщение, което е така важно в света на бизнеса. Ефектната покана може да предразположи гостите ви, да събуди любопитството им и да бъде крайният чуден щрих към цялата организация на вашето събитие.

Рекламна агенция "Моливчето" може да изработи за вас уникални, креативни и интересни покани, които ще имат живот и след събитието, за което са предназначени. Те ще носят дълго време на гостите ви добър спомен от вас и вашата дейност!

 

 

Портфолио Покани и картички