Рекламно тиксо

 

 

Рекламно студио "Моливчето" предлага качествена изработка на фирмено тиксо с печат на лого и рекламен надпис. Ние можем да създадем за вас ролки по индивидуален дизайн, с различна големина и с изключителна здравина и сила на залепване.

Рекламното тиксо всъщност е финалният щрих на опаковката, с която продуктите ви ще достигнат до вашите клиенти или бизнес партньори. Не пропускайте този вид реклама, брандирането на тиксо с фирменото лого е една чудесна допълнителна възможност, чрез която марката ви да се идентифицира пред клиента по нестандартен и запомнящ се начин.

Ако нямате конкретна идея, то нашите специалисти ще създадат за вас креативен и уникален дизайн за печат на тиско с рекламен надпис или лого, който да реализира перфектна визия на вашата реклама.

Предлагаме изработка на PVC и Hot Melt тиксо. PCV тиксото се характеризира с изключителна здравина, повишена сила на залепване и е устойчиво на всякакви температури и влага. Развиването му се случва безшумно и плавно, а дебелината му позволява печатът да бъде с добра резолюция и да изглежда добре. Създаваме печатите във всякакви цветове по ваш избор и желание.

Hot Melt тиксото е създадено от полипропилен, заради което съчетава перфектно качество на достъпна цена. Отличава се с лесно развиване и възможност за бързо и устойчиво залепване върху всякакви повърхности. Идеално е за опаковане на бързооборотни стоки, средно тежки пакети и пощенски пратки. Издържа на всякакви температурни амплитуди и влага.

 

Портфолио Рекламно тиксо