Ситопечат

 

Ситопечат

 

Ситопечатът е най-универсалната технология, която дава възможност за печат както върху хартия, така и върху стъкло, текстил, керамика, кожа, метал и всякакви други материали и повърхности и върху предмети дори и с неправилна форма.

Мастилата, които се използват при ситопечата, всъщност се характеризират с най-широката гама от цветове за печат. Те се отличават с редица качества, които ги правят изключително подходящи при производството на всякакъв тип реклама - водоустойчивост, абразивна устойчивост, устойчивост на светлина, устойчивост при пране и много други. Освен това към мастилата могат да се добавят и различни субстанции като например такива, които ускоряват съхненето и омекотяват или подобряват еластичността на текстилните продукти. Заради това ситопечатът е изключително подходящ за изработката на рекламни тениски, шапки, знамена, чадъри, чанти и други подобни. А често към мастилото се прибавят и "оплътнители", които му придават повече плътност.

Така на практика не съществува материал, върху който да не може да се отпечата ситопечат. Той се отличава с голяма покривност, устойчивост и високо качество на отпечатъка, което го прави идеално средство за изработка на всякакви рекламни материали, от които се нуждаете.

Рекламно студио "Моливчето" може да изработи за вас висококачествени продукти от ситопечат, съобразени с индивидуалнит нужди на вашия бизнес – визитки, химикални, сувенири, тениски и т.н. Доверете ни се, за да направим заедно вас и вашата марка по-разпознаваема и успешна!            

 

 

 

Портфолио Ситопечат