Стопери

 

Стопери

 

Стопер табелите са чудесен вариант, с който можете да украсите както сивата улица пред вашия търговски обект или заведение, така и да добавите на интериора вкус, елегантност и стил. Рекламно студио "Моливчето" може да изработи за вас специални и уникални стопери спрямо вашите нужди и желания на достъпна цена и в кратък срок. Защото ние знам колко важно е всеки един детайл от вашия бизнес да привлича клиенти.

 Материалите, които използваме могат да бъдат различни, съобразно това, което търсите. Ние сме способни да направим дори и най-неугледните ламаринени табели изключително ефектни с достатъчно ефектна и атрактивна визия. Целим да ви предложим възможно най-голям избор от различни видове реклама, така че да помогнем да бизнеса ви да върви напред и нагоре.

    Стопер табелите, които изработваме за външна реклама, създаваме с отлична устойчивост на вятър, дъжд, влага и всякакви други температурни условия. Те са снабдени със специално разработено уплътнение на снап профилите, което предпазва навлизане на влага и вода.

      Изработката им се изключително здрава и с тежка конструкция. Има вариант да бъдат с пружинно окачване, което да ги прави още по-силно устойчиви на силен вятър. Този вид реклама е подходяща са за излагане на информация относно вашите продукти или услуги пред търговски обекти, бензиностанции, заведения и др.

Специално за ресторанти, бистра и кафенета предлагаме изработка на стилна и удобна черна дъска, върху която лесно може да вписвате дневното меню и специалитетите си. Има възможност да бъде с едно или две лица и с голямо или съответно по-малко поле за писане. А отгоре може да брандираме вашето лого или специален надпис по желание.

 

Портфолио Стопери

Стопери

Стопери

Стопери

Стопери

Стопери

Стопери

Стопери

Стопери