Стъкла за кухни

Стъкла за кухни

 

    Печатът върху стъкло е един изключително добър вариант за създаване на оригинални решения в интериорния дизайн. Имате възможност да добавите в своята кухня уникални елементи, така че още от пръв поглед тя да отговаря на вашата идентичност и да носи вашия дух. Сложете в своя дом своя отпечатък!

Рекламно студио "Моливчето" ще ви помогне в това начинание. Имате възможност да поръчате печат върху стъкло по ваш проект, като единственото условие е това той да отговаря на изискванията за печат. А ако не можете да намерите подходящия вариант за вас, ние можем да ви предложим качествени изображения с висока резолюция, от които да изберете вашето. Ние използваме най-новите висококачествени технологии за създаване на зашеметяващи стъклени печатни творения.

Печатите върху стъкла, разбира се, си имат своите тайни. Допълнителното бяло мастило например, което принтерът добавя по време на печат, създава изображенията така, че да бъдат по-контрастни и по-плътни и по този начин се създават много възможности за прозрачни и полупрозрачни ефекти. Този вид печат  гарантира добър естетичен и красив вид, реалистични цветове с високо фотографско качество и устойчивост на всякакви атмосферни влияния. Той има много приложения - можете да отпечатате изображение върху прозорци, врати от стъкло, фронт на мебели, дипломи, сертификати, снимки, рекламни табла и др.

Портфолио Стъкла за кухни

Орхидея в кухнята

Орхидея в кухнята

Кухня - Нощ над града

Кухня - Нощ над града

Кухня на цветя

Кухня на цветя

Кухня в червено и черно

Кухня в червено и черно

Пясъчна ивица

Пясъчна ивица

Бамбук в кухнята

Бамбук в кухнята

Кухня с портокали

Кухня с портокали

Кухня в бяло

Кухня в бяло

Кухня с плодове

Кухня с плодове