Фирмени знамена

 

Фирмени знамена

 

Рекламно студио "Моливчето" предлага професионална изработка на естетични фирмени знамена и рекламни флагове.

Ние вярваме, че фирмените знамена са едни от най-впечатляващите рекламни форми. Те са средство за атрактивна външна имиджова реклама, което е устойчиво на всякакви температурни условия и е забележимо от далечно разстояние. По този начин ви се дава чудесната възможност да се отличите от конкуренцията, да създадете своя идентичност и да привлечете вниманието на потенциалните си клиенти. Чрез рекламните знамена можете успешно да оптимизирате ценно пространство и атрактивно да представите вашия бизнес или продукт. Те се отличават с мобилност и дълъг срок на експлоатация.

Ние можем да изработим качествени фирмени знамена с дизайна на вашата марка и с вашето фирмено лого. Ще създадем за вас оригинален дизайн според личните ви нужди и предпочитания, който веднага да привлича внимание и да бъде истинска радост за окото. Ние знаем, че с едно правилно отправено и напечатано послание знамето може да се преврне в комуникационно средство, което да ви създаде ефектен, жив и положителен имидж.

Предлагаме изработка на знамена с всякакви размери, създадени от най-здравите и качествени материали в Европа. Работим с много голяма прецизност дори и в най-дребните детайли, като знамената ни се отпечатват с еднаква наситеност на цветовете и от двете страни, с високо качество на изображението и с брилянтно ярки цветове.

Доверете ни се! Вашите фирмени знамена ви очакват.

Портфолио Фирмени знамена