Флаш памети

 

Флаш памети

 

Един от най-универсалните рекламни продукти е USB флашката. Компактна и удобна, тя е не просто сувенир, а е нещо, което вашите клиенти и бизнес партньори ще използват всекидневно. Паметта й може да бъде от 1 GB до 1000 GB или дори повече. Флашката може да се изработи в най-различни и нестандартни форми, което я прави универсално рекламно средство.

Един от най-подходящите модели за рекламни цели е USB флашката във формата на кредитна карта. Тя представлява компактен модел, който е изработен от пластмасова пластина във формата на карта, а в нея има монтиран чип с определена памет. Приликата с кредитни карти не е случайна – така флашката спокойно и компактно може да се носи и в портфейла. При употреба чипът се изтегля, а след това се прибира обратно в картата. Моделът е особено подходящ за рекламно брандиране, тъй като повърхността за печат е доста голяма. Така съвсем спокойно можете да брандирате лого, графични обозначения или мото и от двете страни на флашката. Стилно и функционално!

Друг модел, който препоръчваме, е т.нар. флашка – ключ. Предимството й е, че е изработена от устойчива метална сплав, което я прави издръжлива на изпускане и на по-голямо натоварване. Изключително удобна е за пренасяне – всеки спокойно може да си я закачи на ключодържателя. А полето за печат е достатъчно, за да позволи поставянето на лого и достатъчно информация.

Другият популярен модел флашка е тази с формата на отварачка. Тя е подходящ подарък за мъжете в офиса и притежава достатъчно пространство за брандиране на всичко, което си пожелаете.

Това са само някои от най-използваните рекламни модели флашки в света на бизнеса . Ако все още се чудите кой вариант ще бъде най-подходящ за вашия бизнес, не се колебайте и се свържете с нас. Рекламно студио "Моливчето" ви даде най-добрия съвет каква флашка да изберете и как да я брандирате.

Портфолио Флаш памети

BND-25 USB от пластмаса

BND-25 USB от пластмаса

MS-109 USB от пластмаса

MS-109 USB от пластмаса

MS-600 USB от метал

MS-600 USB от метал

MS-208 USB от метал

MS-208 USB от метал

MS-104 USB от стъкло и метал

MS-104 USB от стъкло и метал

MS-712 USB от метал и пласт ...

MS-712 USB от метал и пластмаса

MS-125 USB от метал

MS-125 USB от метал

MS-121 USB от пластмаса

MS-121 USB от пластмаса

MS-120 USB от пластмаса

MS-120 USB от пластмаса

MS-107D USB от метал и плас ...

MS-107D USB от метал и пластмаса

MS-107 USB от метал и пласт ...

MS-107 USB от метал и пластмаса

MS-134 USB от метал

MS-134 USB от метал