Широкоформатен печат

 

Широкоформатен печат

 

Широкоформатният печат е перфектното решение за отпечатване на единични бройки или бутикови серии продукти, чиято цел е да изглеждат безупречно и да имат фотореалистично качество.

При широкоформатен печат се използват следните видове мастило:

- UV печат – това са мастила от течен полимер, които имат функцията да се втвърдяват при облъчване с UV светлина. Характеризират се с моментално съхнене, което ги прави подходящи за директен печат върху голямо разнообразие от плоскости – дърво, хартия, текстил, алуминий, стъкло и др. Качеството на печата в пълноцветен режим е изключително високо.

- Солвентен печат - това са мастила, които се отличават с голяма устойчивост на всякакви атмосферни условия. Тази технология е идеална за производство на външна реклама, тъй като в основата на мастилата се слага разредител, който разтваря PVC повърхностите.

- Текстилен печат - представлява висококачествен печат върху всякакви текстилни повърхности. Подходящ е за изработка на знамена, покривки, завеси, чадъри, банери, декори и др.

Рекламно студио "Моливчето" използва най-висок клас широкоформатен печат, който съчетава с креативни и творчески идеи, оригинални консумативи, модерен софтуер, перфектна поддръжка и качествено и компетентно обслужване. Използваме висококачествените медии и мастила, които дават възможност за отпечатване на визии с фотографско качество без да развалят или ограничават размера на рекламния продукти.

Ние можем да създадем за вас перфектните рекламни билбордове, транспаранти, знамена и табели за вътрешна и външна употреба, съобразени с личните ви нужди и желания, които да направят вашия бизнес по-популярен и успешен!

Портфолио Широкоформатен печат