LED дисплеи

 

LED дисплеи

 

LED дисплеите са създадени така, че върху тях можете да пишете и да триете, когато си поискате, точно както върху добрите стари тебеширени дъски. Магическият ефект обаче се появява с включването на таблото. Написаното от вас може да свети и да премигва в разнообразна палитра от цветове така, че да не остане незабелязанo от никого. Бързо ще се уверите, че ефектът от такава реклама е гарантиран. Проучвания показват, че 90% от хората, които минават покрай този тип видео екрани, след това могат да си спомнят какво са видели. За срaванение - само 35% от хората, които минават покрай стандартни, статични реклами биха могли да направят това

LED дисплеите могат да бъдат свързани към интернет и контролирани посредством специализирани програми, чрез които може да се променят излъчваните изображения във всеки момент и в реално време. Вече имате възможността бързо и лесно да променяте вашите ежедневни промоции и специални предложения смело и с гаранцията, че голям брой потенциални клиенти ще разберат за тях навреме. Освен това няма никакво ограничение в броя на излъчвани съобщения. Или с други думи - чрез LED екрана вие държите контрола на бизнеса си изцяло в свои ръце!

Този вид външна реклама се вижда от всекиго и не може да бъде захвърлена в кошчето като флаер или рекламна брошура. Тя рекламира вас, вашето лого, вашата фирма и вашите услуги пред хората в момент, в който те са готови да вземат решението да ви се доверят. Не пропускайте тази възможност!

     А най-хубавото на LED дисплеите е, че не ви се налага да се ограничавате до определена аудитория, защото те се виждат и привличат вниманието на всекиго - без значение от пол, възраст, раса, интереси и т.н. А високата резолюция и яркият контраст на тези екрани дават възможност това да се случва и през деня, и през нощта. А какво по-хубаво от това вашият бизнес да присъства постоянно пред очите на потенциалните клиенти?

     И не на последно място, LED технологията е изключително икономична и енергоспестяваща (само 5 W), заради което можете да оставите дисплея да свети 24 часа в денонощието.

 

Портфолио LED дисплеи

LED дисплеи

LED дисплеи

LED дисплеи

LED дисплеи

LED дисплеи

LED дисплеи

LED дисплеи

LED дисплеи

LED дисплеи

LED дисплеи

LED дисплеи

LED дисплеи