PVC карти

 

PVC карти

 

Рекламно студио "Моливчето" предлага изработка на всякакви PVC карти и тяхното брандиране с качествен печат.

Фирмените PVC карти са артикул с многобройни приложения. Днес те са доста успешни заместители на хартиените носители по отношение на идентификационните продукти като карти с отстъпки, VIP и клиентски карти, пропуски или луксозни визитки. Това, което дава на PVC картите голямо предимство, са тяхната трайност и възможността за поставяне на специален бар код, холограмен стикер или чип, които осигуряват допълнителна защита на данните.

Технологиите, които използваме за печат на PVC карти, са директен дигитален печат, термотрансферен, ретрансферен или офсетов печат, който се препоръчва при по-големите тиражи (например над 500 бройки).

Директен дигитален печат - той е подходящ за печатането на ограничено количество бройки. Технологията му се отличава с това, че мастилото се нанася върху специалното покритие на картата чрез специализиран струнен принтер. А след отпечатването, повърхността се лакира с цел по-голяма издръжливост и запазване на цветовете. Директният печат не се използва за магнитни ленти или карти с чип.

Термотрансферен печат - това е технология, при която мастилото се нанася върху полиестерна лента с помощта на принтер и при висока температура се пренася върху картата. След това отгоре се нанася ламинат за по-голяма издръжливост. Отпечатъкът е траен и качествен, но не покрива ръба на картата изцяло.

Ретрансферен печат - тази технология позволява печат върху неравни повърхности и покрива изцяло ръба на картата. Отличава се с изключително качествено изображение и висока издръжливост.

Офсетов печат - подходящ е при печатане на голяма бройка карти. Получават се качествени и трайни продукти, чиято информация може да бъде променяна (персонализирана) допълнително, чрез използването на термотрансфер или релефен печат.

Свържете се с нас и заедно ще създадем перфектните PVC карти за вашия бизнес!

Портфолио PVC карти